De Whiskybus is een initiatief van Marcel van Roessel, ondernemer en whiskykenner uit het Brabantse Oisterwijk. De Whiskybus is ontstaan uit het idee om op buitenlocaties, evenementen, bedrijfsfeesten en netwerkborrels, mensen te laten genieten van dit mooie levenswater. Het overbrengen hoe men intens en gemakkelijk kan genieten van de vele soorten whisky die op onze planeet te verkrijgen zijn speelt hierbij de hoofdrol.

De diversiteit in smaken van whisky is een fascinerend gegeven. Er bestaat geen andere drank waarvan het karakter zo ontzettend uiteen kan lopen. Van lichte, verfijnde en fruitige aroma’s tot robuuste, rokerige geurkanonnen. Het is juist die variatie aan geuren en smaken die de mens zo boeit! Het is buitengewoon aangenaam om iedere keer weer nieuwe geuren en smaken te ontdekken en deze te ervaren en delen met andere liefhebbers.

Regelmatig zijn wij actief om op locatie een whiskyproeverij te verzorgen die geheel naar uw wens ingevuld kan worden. Neem gerust contact op voor een whiskyproeverij op maat, gezamenlijk stellen we de whisky's samen voor een mooie gezellige proeverij op uw locatie.

"Slainte"

  • whiskybus-marcel-van-roessel-01.jpg
  • whiskybus-marcel-van-roessel-02.jpg
  • whiskybus-marcel-van-roessel-03.jpg
  • whiskybus-marcel-van-roessel-04.jpg
  • whiskybus-marcel-van-roessel-06.jpg